Edgewalker

Om Edgewalker

 

Edgewalker er like mye en idè som en bedrift, og ble etablert etter en sommer hvor gjenbruk av materiale sto i høysetet. Vi to som driver dette er kreative på hver vår måte, og samspillet oss i mellom resulterte i mer enn å bare bruke opp garn og treverk som lå liggende. Etter å ha prøvd oss med hobbyene våre på markeder og sett hva folk vil ha, har vi nå tatt steget videre og startet en bedrift. I dag leter vi aktivt etter materiale å gjenbruke, og i tillegg har vi skapt våre egne design og kreasjoner som lever sitt eget liv.

 

Vi vandrer litt på kanten både når det gjelder design og kreativitet så vel som valg av materialer. I en samtid hvor fremtiden er så åpen finner vi det viktig å kikke over kanten fra der hvor vi befinner oss i dag for å finne en vei til en grønnere og bærekraftig hverdag. Samtidig står vi på en knivsegg når det gjelder valg og fremtidsutsikter, så navnet - som har fulgt oss en stund - kom av seg selv.

 

Edgewalker og personene bak ønsker også et levende lokalsamfunn og en bærekraftig utvikling. Vi tror på det å involvere seg og er derfor med i en del prosjekter, organisasjoner og nettverk. Hvis du har et lokalt prosjekt, aktivitet eller en idè du ønsker å ha oss med på, ta gjerne kontakt.

Kristin Sorknes Hundstad

Kunstner, designer og kontorrotte. Tar seg av håndarbeid, billedkunst, internett, salg og markedsføring - og det som ellers må organiseres. Opprinnelig fra Solør, bor nå i Tjølling med Moraelyn og deres felles barn.

Moraelyn Briargate

Designer, materialforvalter og snekker extraordinaire. Tar seg av treverk, metall, transport, verktøy og verksted - og alt som trenger en praktisk løsning. Opprinnelig fra USA, bor nå i Tjølling med Kristin og deres felles barn.